Grupp: Webmaster

SMS-betalningar

0
Ogilla!
24
Gilla!
2013-04-28 11:03:35

Många av er har glädjande nog försökt köpa AG Insider via SMS. Mindre glädjande har de flesta av er misslyckats på grund av att operatörerna nu kräver att man använder deras tjänst WyWallet (http://wywallet.se/).

För att komma igång med WyWallet behöver man registrera sig hos dom. Kolla deras hemsida. När man väl gjort det kan man antingen betala via sin mobilräkning eller genom att sätta in pengar på sitt WyWallet-konto via sitt Visa-kort.

Eftersom det är så få som vet varför WyWallet finns och hur man använder det kommer vi att byta ut SMS-betalningarna mot PayPal istället. Med PayPal kan man enkelt betala med Visa-kort och det kommer att fungera även från utlandet, så egentligen finns det bara fördelar med denna variant.

Till jag få ordning på denna funktion kan man antingen använda WyWallet, eller betala via BG/PG. BG-nummer hitta ni på sidan om AG Insider i menyn ovan. När ni betalt med BG/PG, hör av dig till mig så aktiverar jag AG Insider åt er manuellt. Med WyWallet och även sedan med PayPal, så kommer det aktiveras direkt.

Mvh // Johan

Webmaster på Aktieguiden

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-28 21:26:06

WyWallet-konto i luren,,Done ;) smidigt !

Mvh Wilden

0
Ogilla!
20
Gilla!
2013-04-29 13:13:28

Puttar upp detta för er som inte var inne på AG i helgen.

Mvh // Johan

Webmaster på Aktieguiden

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.